Uppsala slott Svandammen

Om Upplandsturen

Upplandsturen är en del av Högbergs Bussresor.

Under varumärket Upplandsturen jobbar vi med researrangemang i vårt eget Uppland. Vi erbjuder innehållsrika bussturer tillsammans med aktörer i Uppland, där vi knyter ihop vår historia men också upplever de nyheter som utvecklas i vår region.

Upplandsturen vill ge dig möjligheten att se både små och stora sevärdheter, vi jobbar för att få fler besökare till Uppland. Välkommen hit!

Kontakta oss

Flera möjligheter för din grupp

Det ska vara enkelt att planera för en resa – det är det inte alltid. Hon oss kan du ta del av färdiga bussturer på en halvdag till flera dagar. Vi har guider och reseledare som tar emot dig och din grupp på en busstur i Uppland.

Valmöjligheter är bra. Kanske inte hela dagsprogrammet rimmar med det du söker? Vi kan lätt byta ett besöksmål och ersätta det med ett annat. Vi kan korta ner dagen eller skräddarsy ett helt nytt dagsprogram till dig. Allt efter tycke och smak.

Kost, logi och busshyra

Det primära i Upplandsturens service är inte våra bussar, det är programmet. Men vill du ha en buss så löser vi det också. Eller vill du bara ha hjälp med hotell och middag eller biljetter till ett evenemang? Självklart löser vi även det.

Högbergs Bussresor

Vi har varit i ”upplevelseindustrin” sedan 1977, och sedan många år tillbaka har våra uppdrag handlat mer och mer om själva produktionen av bussturer och resor, inte bara att framföra en transport. Förutom ett eget reseprogram till destinationer i både Norden och Europa, så gör vi många resor i Sverige och i vårt eget Uppland.

Dom Buss edited