Besöksmål i Uppland

Här har vi samlat några av våra resmål. Här hittar du allting ifrån upplevelser runt om i Uppland, turistmål i Uppsala, guidade historiska- och stadsvandringar till kända och okända besöksmål. Vill du kombinera flera resmål eller är nyfiken på en upplevelse med Upplands härligaste researrangör, är du välkommen att kontakta oss för hjälp att skräddarsy ett paket efter dina önskemål. Vi kan skräddarsy dina resor, lägga till och ta bort destinationer. Upplandsturen – er resebyrå i Uppsala finns här för att din resa ska bli den bästa möjliga!

Kontakta oss

Vet du inte än vad du vill upptäcka?

Uppland är fyllt av fantastiska resmål – både välkända och mer gömda pärlor. Med allt från fornlämningar, universitetets mäktiga historia och fantastiska trädgårdar finns otroligt mycket att uppleva och göra i Uppsala och Uppland. Kanske du är redo för en historisk vandring eller en upplevelse vid nordupplands kust, men vet inte riktigt vad som finns att göra? Upplev Uppland med Upplandsturen!

Som din gruppresearrangör skräddarsyr vi din resa med det du vill besöka. Inspireras av våra färdiga paket eller låt oss forma en helt unik resa för just dig och din grupp. Vi ordnar både dagsresor och flerdagsresor, där vi planerar allt från mat och fika, busstransport och resväg, guider och besöksmål. Luta dig tillbaka med vi planerar din resa!

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplandsresan sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.